En helt vanlig dag

Pärla har fått snygg reklamtext

Min lilla pärla har fått sin reklamtext på min webbadress. Jojo har inte haft bilen länge men jag gillar den verkligen så visst har den blivit min pärla. Och det blev så snyggt med reklamen och fonten som jag valde… Visst blev det bra?

Tänk vad jag tycker att dagen har gått fort fast jag steg upp tidigt för att titta på Formel 1. Har haft att göra hela dagen och var även en sväng in till staden då mjölken var slut. Brukar alltid köpa flera liter mjölk och ändå tar det slut så snabbt. Det är konstigt det där att den tar slut så fort.R

Redan måndag imorgon och ny arbetsvecka och den är full med arbete och tur är väl det så man har nånting att göra i veckorna.

Blir ju så glad när jag får läsare som kommenterar så fint här på min blogg och skriver rakt ut att man gillar min blogg. Det värmer verkligen i hjärtat. Jag försöker med att titta in hos alla bloggare som jag följer i min blogg app och ibland så lägger jag till nån ny blogg som jag tycker verkar rolig och intressant att läsa. Så jag har ganska många bloggare nu som jag följer. Men det är inte alltid som jag hinner kommentera era bloggar men jag läser er varje dag.

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *