Uncategorized

Golvvärme för en skön och behaglig värme

Det skulle vara jättebra om vi hade golvvärme i vårt lilla torp. Våra golv är väldigt kalla under vinter året. Därför har vi ett flertal mattor på golvet för att det inte ska bli så kallt. Om vi nångång ska lägga om golven då kommer vi troligtvis vilja ha golvvärme. Kalla golv får vi på grund av att vi har torpargrund även kallad krypgrund. På sommaren är dom inte kalla men på vintern får man gå antingen med tjocka strumpor eller ha tofflor på sig. Vi anpassar årstiderna när det är dags att börja värma fötterna. Och nu när kylan har börjat komma nu på hösten har vi tagit fram tjocka strumpor och tofflor. Jag kan tänka mig att man får en behaglig värme med golvvärme.

Golvvärme

Golvvärme från Ebeco

Är du ute efter golvvärme och vill få varma golv då kan altertiven finnas hos Ebeco som passar till alla olika golv. Ett golv ska kännas behagligt att gå på oavsett vilken tid på året det är. Ebeco har flera olika typer av golvvärme oavsett vilket rum du behöver ha det i. Även så finns det för våtutrymmen som badrum och tvättstuga. Fullvärdig värmesystem kit hittar du hos dom.

Dom har driftssäkra och energieffektiva produkter och dom ger dig 25 års garanti på golvvärmesystem. Du kan även styra värmen via en app som du installerar på mobilen. Lätt och praktiskt.

Fördelar

  • Du får jämn värme
  • Du slipper fula element och radiatorer – lättare att möblera
  • hygieniskt och praktiskt – mindre damm som virvlar runt
  • Skön och behaglig värme
  • Jämn fördelning av värmen i rummet

Kika in hos Ebeco och läs om deras olika golvvärme kit.  Dom samarbetar också med ett stort antal kunniga elinstallatörer som kan hjälpa dig att installera golvvärmen. Då vem som helst inte får installera golvvärme och det finns föreskrifter så det ska vara en auktoriserad elinstallatör som ska göra det till er.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.