Uncategorized

Tarotkursen fick jag avbryta till min besvikelse

Åter hemma från tarotkursen till min besvikelse. Jag fick ett meddelande här på förmiddagen så jag var tvungen att avbryta kursen och åka hem. Man kan säga att det var en oförutsedd händelse meddelande som jag fick som jag inte går närmare in på.

Tarotkursen

Tarotkursen

Men så länge som jag hann vara med på tarotkursen var det både roligt och intressant. Sen hade jag ju också förmånen att träffa underbara tjejer på denna kurs. Men visst blev det en besvikelse då jag inte kunde slutföra den och hade fått mitt diplom om jag hade kunnat slutföra den. Men det kommer fler tåg och vi hann gå igenom stora arakan och vi gjorde några läggningar på varandra.

Gårdagens middag var också väldigt god som vi åt och vi var några av oss tjejer som sov över. Jag vill ha möjligheten att gå hela kursen igen till nästa gång som den blir av. Vill kunna lägga tarot till att börja med på vänner och bekanta som jag kan lära mig mer. Sen tror jag inte att man blir fullärd med att lägga tarot men att man kan bli väldigt duktig på det. För jag tror att varje läggning kommer bli på sätt och vis unik och att du får mer erfarenhet efter varje läggning.

Tarotkursen

Skön morgon med frukost

Vaknade ganska tidigt på morgonen och då gick jag ut och fick lite frisk luft samtidigt som jag tog några bilder på den stora gården. Jag var som sagt först uppe av alla tjejer som sov över.

Dålig på att komma ihåg namn det är jag i ett nötskal. Men efter en cirka timma så vaknade en av tjejerna. Och då gick vi ut och tog en rökpaus innan vi började med att göra i ordning frukost som smakade väldigt gott. Jag är ju ingen frukost människa normalt men när jag ligger borta brukar jag tycka det smakar väldigt gott…konstigt kan jag tycka.

Tack fina Maria Therese för din förståelse och jag hoppas jag får komma nästa gång tarotkursen blir av.

Tarotkursen
Tarotkursen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.