Uncategorized

Värmekälla från en luftvärmepump hos Kungälvs Rörläggeri

En värmekälla som är lätt att installera och som många har i sina hem. Luftvärmepump som ger bra och behaglig värme. Och som även kan vara ett komplement till andra värmesystem. Förrutom om att man får värme under vinteråret får du kyla på sommaren.

Vi har ägt tre hus och I alla dom har vi haft luftvärmepump. Med värmen från våra luftvärmepumpar har vi även sparat på elkostnader. Så det har gett oss bättre ekonomi när det kommer till att värma upp våra hus. Idag har vi även en luftvärmepump och en har vi i garaget. Det blir en behaglig värme och sen är det skönt under heta sommardagar då man kan kyla ner hemmet och få lite svalka.

Det är en bra investering och du får en bättre inomhusklimat då du väljer en luftvärmepump. Från fuktig till normal luftfuktighet i ditt hem. Det är inte heller dyrt att investera i en luftvärmepump. Det är en bra investering både för att värma upp och för bättre inomhusklimat. Våran andra värmekälla är våran eldstad och när vi eldar med den kan vi sänka temperaturen flera grader på luftvärmepumpen. Det ger oss mer i plånboken. En luftvärmepump är en mycket bra värmekälla och en bra och billig investering. Och lätt att installera med liten åverkan på huset.

Värmekälla

Luftvärmepump för en bra värmekälla från Kungälvs rörläggeri

Kungälvs Rörläggeri är en aktör på marknaden och har funnits ända från 1933 och utför rörarbeten för små och stora kunder. Dom har kontor och verkstad i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund och Stockholm. Dom är specialister på luftvärmepumpar. LUFTVÄRMEPUMP – INSTALLATION OCH SERVICE hela biten hjälper dom med. Kika in hos dom och få mera information som man kan läsa sig till på deras hemsida om luftvärmepumpar.

Värmekälla

En luftvärmepump är för dig som vill kunna sänka uppvärmningskostnader och få en bra inomhusklimat. Bästa värmekälla att komplettera till andra uppvärmning källor. Skaffa en luftvärmepump!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.