Uncategorized

Hundförsäkring tryggar upp din vardag med hund

Voff, voff, voff som ni vet så har vi en hund som heter Chelsea. Hon har en hundförsäkring redan från första dagen som vi fick henne. Hon brukar figurera lite grann här på bloggen. För oss var det viktigt med en hundförsäkring då vi fick henne. Men vet att det finns många hundägare som inte har det. Vi valde att ha en då vi vill inte ha oförutsedda utgifter om Chelsea skulle behöva veterinärvård. Ett vetrinärbesök kan bli ganska dyrt utan en hundförsäkring. Och de flesta hundägare har nångång besökt en veterinär för att sin familjemedlem har blivit dålig eller fått en skada. En hundförsäkring är värt att ha och kostar inte mycket i månaden. Hällre betalar jag några hundralappar i månaden än att låta bli att gå till veterinär för saknaden av en hundförsäkring. Din hund ska känna sig trygg som din familjemedlem.

Hundförsäkring
Första dagen när hon kom till oss

Hundförsäkring här kan du jämnföra

Hundförsäkring

Hos https://hundförsäkring.se kan du jämnföra de olika hundförsäkringar som finns att tillgå på marknaden. Ett tips är att om du har en valp försök att välja en försäkring med låg självrisk. Då din hund håller på att bygga upp sitt immunförsvar under det första levnadsår. En valp har lättare att bli sjuk och du kanske får gå ett par gånger till veterinär med valpen Då vill man inte ha en hög självrisk. Vartefter som din valp växer och blir vuxen kan du ändra din hundförsäkring till ett större hundförsäkring. Det blir ju inte så roligt om din valp behöver vård flera gånger under första året och du är tvungen att betala en högre självrisk.

Våran Chelsea har redan från början haft ett navel bråck som vi besökt vetrinär för. Och nu när hon närmar sig sin ett årsdag ska vi till veterinär och en operation ska göras och då känns det bra att vi har en försäkring på henne.

Gör som de flesta hundägare fixa ett fullgott skydd genom att teckna en hundförsäkring för din bästa vän. Det finns många aktörer på marknaden som du kan jämnföra de olika hundförsäkringar välj det som du tycker är bäst och tror som passar er och eran hund.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.