Uncategorized

Tarotläggning – kurs till kommande helg

Kommande helg ser jag framemot då jag kommer åka i väg till Maria Therese spirituella center och gå en kurs i Tarot. Jag kommer att lära mig de grundläggande läggningar och färgernas betydelse. Åker på fredag och kommer hem på söndag. Så det blir även som en liten weekend med kurs och nöje. Har du inget för dig kommande helg kan den här kursen i tarot vara nånting för dig om du är känner lilla minsta nyfikenhet. Jag förstår att lägga tarotläggning blir man bara bättre och bättre ju mer man tränar och att övning ger färdighet. Sen får vi även veta lite historia kring tarot. Anmäl dig till kursen tillsammans med mig på en underbar stor gård strax utanför Uppsala. Jag ser framemot att träffa dig och det ska bli roligt att se just du där.

Tarotläggning

Tarotläggning – kurs för dig!

Vill du själv gå denna kurs kan du genom länken här anmäla dig. Och har du svårt denna gång kommer det flera tåg framöver.

Vill du arbeta med medial vägledning? Vill du med tarotkortens hjälp kunna utveckla dig själv på ett personligt och andligt plan? Då är det här en kurs för dig.

Tarotläggning

Vi kommer att lära oss alla tarotlekens kort grundligt samt ta upp många olika varianter på tarotläggningar. Deltagarna tränar mycket aktivt på varandra med ett flertal olika läggningar och symboltolkningar. Dessutom kommer vi att gå igenom tarotkortens historia och färgernas betydelse.

Stor vikt läggs på moral och etik samt bemötande av kund. Syftet är att du efter kursens slut ska kunna arbeta med medial vägledning samt med personlig utveckling med hjälp av tarotkorten.

Nu ska jag börja med mina morgonbestyr och få undan lite här hemma. Timmarna går ju fort och jag vill hinna med lite stök innan jag ska påbörja mitt arbetspass på eftermiddagen. Först väntar lite god frukost sen är det bara att börja.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.