En helt vanlig dag,  Mitt hem

Kompott blandning av dagens inlägg

Det här inlägget blir en blandad kompott. Så vi börjar med denna kompott med olyckshändelsen.

En olycka händer så lätt men jag fick mig ett gott skratt. Maken skulle ge mat till Kaisu men tappade hela påsen med torrfoder så på hela köksgolvet låg det fullt med torrfoder. Maken Ååååå nej Nitta Nitta (mitt smeknamn) kan du hjälpa att plocka upp – javisst säger jag med gapskratt ? i missödet var det ändå så roligt men tur att det inte var nånting annat som for i golvet.

Dagen har varit lite väl lugn idag men ändå skönt och tandvärken är nästan borta så tacksam för det. Det är ett helvete att få ont i tänderna. Hellre föder jag tio ungar. Men jag har gjort mina två som det var meningen att jag skulle ha.

Nu till nåt helt annat. Inredning gillar jag skarpt och jag är inte så mycket för det sterila som det ska vara idag. Utan jag gillar att ha det ombonat och prylar lite här och där. Sen är jag ju så förtjust i fina hyllor och små skåp och tänkte visa en hylla som jag har i köket. Köpte den för några år sen i en då populär shabby chic butik på Erikslunds shopping centrum. Men butiken finns i kvar idag. Kanske det inte gick runt för dom för de var ganska dyra. Men jag är glad att jag hittade den då jag länge hade letat efter en hylla till köket. Även fast jag betalade ganska mycket så har jag aldrig ångrat mig. På hyllan idag står det en fin gammal Gustavsbergs kanna med bleka rosor. En gammal engelsk tekanna och en plåtvas med torkade Hortensia blommor. 

Hyllor hittar du på Vit Vitare Vitast

Den här fina urna är ju superfin. Den skulle jag vilja ha i min ägo finns också hos Vit Vitare Vitast.

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *