En helt vanlig dag

Sitta i mammas knä och traskronor

Min visdomstand är bättre idag men inte riktigt ok. Så denna söndag har varit lika lugn som igår men orkade lite mera idag. Har till och med bakat en kaka som maken ville ha. Tittat mera på fotografier och vilka känslor man får bara att se korten igen. Som denna bild då jag får sitta i mammas knä fast jag är över 50+. Det var en sommar inte allt för länge sen och ett magisk underbart ögonblick. Tur också att mammas knä höll för mig. 

Dessa två traskrona satt jag en morgon förra sommaren en tidig morgon när maken och sonen låg sov. Då fick jag en idé efter att jag sätt en bild på en vacker bild just på en traskrona. Var ju tvungen och prova så jag tog fram gamla lakan som jag ändå skulle slänga och se så fint det blev. Men det tog sin tid att sitta och riva lagom breda remsor. 

Maken har värmt upp badrummet så nu är det en skön värme där inne, brukar annars vara ganska svalt där inne. Så det blir dags med en skön dusch om en liten stund. Pyssla om mig lite grann och hämta kraft för en ny arbetsvecka. Det är inte så länge kvar på januari månad. Jag hoppas vi är inne februari innan jag hinner blinka för februari brukar gå fort. Och då är det inte långt till våren hoppas den här i mitten på Mars men det är mina önskningar men hoppas dom slår in.

3 Comments

  • Annika

    Kul att du läser min blogg. Tack för kommentaren.Vad jobbigt med visdomstanden.Blev jättesjuk förra året då jag fick en bakteriell infektion i de sista 2 rötterna som jag hade kvar. Fick antibiotika som jag inte tålde utan fick en allergisk reaktion och såg ut som en prickig korv. Hade kunnat stryka med. Fick cortison som tog bort prickarna och blev opererad i slutet av mars ifjol under full narkos. Det var skönt att få sova när de inte kunde opererat annars.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *