Uncategorized

Konst A little crazy or not Be someone who makes you…

Ojoj sov ända till halv tolv idag…hur kunde det hända. Inte så att jag känner mig trött eller utarbetad men det har blivit ganska många sena kvällar. Så jag får väl skylla på det. Eller så har jag blivit tonåring på nytt.

Digital konst av min vän

Men hur som haver så har jag fixat lite här hemma idag och åkte även in till staden för att köpa en ram. En ram som jag behövde till ett digitalt konstverk som min vän har gjort till mig. Fick den för ett bra tag tillbaka men först nu kom jag till skott. Hon är jätteduktig på digital konst och på varje bild skriver hon ett ordspråk. Mitt ordspråk blev ” A little crazy or not Be someone who makes you happy” Vill du även ha hennes konst på väggarna kan du beställa via hennes sida ArtZeven.  Hannele Kauranen Karlsson heter hon.

Konst

Nu ska jag dra fram damsugarn så får jag bort lite smulor på golvet. Det hinner jag innan bingolotto börjar. För det blir min kväll denna söndag.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *