Uncategorized

Hundfoder för en sprallig och aktiv hund

Smartfoder för aktiva hundar. Våran Chelsea är en väldigt aktiv hund som tycker om att skutta och busa och gå på långa promenader. Nu har vi även hittat en bra hundgård som vi åkt till flera dagar i rad. Där tycker hon om att leka med sina nya hundvänner. Och hon brukar bli väldigt trött på kvällen efter nån timmes lek i hundgården. Då brukar hon slockna nästan direkt när vi kommit hem. Men först så glufsar hon i sig mat och dricker massor med vatten. När vi har en väldigt aktiv hund så är det även viktigt att hon får väl balanserad näringsrik mat. Det är lika viktigt som det som vi äter och vi stoppar ju inte i oss vad som helst. Utan vi äter ju också väl balanserad näringsrik mat. Så det är självklart att våran Chelsea också får det. Maten ska vara näringsrik och ge massor med energi till en aktiv hund samt stärka muskler och leder. Och ge även pälsen vitaminer som finns i hundfodret så att den ser frisk och len ut.

Hundfoder

Bra hundfoder

Hos smartfoder.se hittar du mycket bra mat för din fyrbenta familjemedlem. Hos dom finns det varition att välja på. Vad sägs om lammkött med sötpotatis. Våran Chelsea älskar potatis så det skulle gå hem hos henne. Chelsea är en gourmet hund och äter inte vad som helst. Många kan kanske tycka att hon är bortskämd hund men för oss är det viktigt att hon får I sig bästa maten som är anpassad för en aktiv hund. Så det bästa är bara gott nog för henne.

Hundfoder

Men förutom att smartfoder.se har variation på sitt hundfoder har dom även lojalitetsprogram där du kan få rabatt ända upp till 500 kr genom att tipsa vänner med en kod. Hur det funkar kan du läsa mer om i deras guide hur lojalitetsprogrammet fungerar och hur lätt det är att få rabatten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.