Samarbeten

Laptopbordet – när du vill sitta bekvämt

När jag arbetar hemma vill jag kunna sitta lite överallt i mitt hem med min laptop. Min laptop är mitt viktigaste arbetsredskap som jag har. Jag har inte nån fast plats i hemmet när jag arbetar utan brukar ibland sitta i köket, sovrummet och vardagsrummet. Sitter där jag blir minst störd oftas. Ofta blir det lite obekvämt och då kan jag bara arbeta korta stunder.

Nu när min son flyttar i mars velar jag hit och dit vad vi ska göra med rummet som blir ledigt. Och just nu står kontor som nr 1 som önskemål. Då skulle jag ha en fast arbetsrum. Men tills dess sitter jag lite överallt i mitt hem.

Laptopbordet

Laptopbordet är praktiskt och bekvämt

I och med att jag sitter överallt när jag arbetar har jag i dagarna fått hem ett laptopbord ifrån eStore.nu. Ett väldigt praktiskt laptopbord där man faktiskt kan sitta bekvämt var du än sitter och arbetar. Du kan även sitta på altanen under den varma årstiden. Har testat laptopbordet i några dagar och tycker det var jättebekvämt speciellt i fötöljen framför tv. Jobba och titta på tv samtidigt blev ju väldigt nöjsamt. Sen tar laptopbordet liten plats när du inte använder det.

Laptopbordet

När jag fick hem paketet med bordet så tänkte jag att det blir svårt att skruva ihop det. Men det var förvånat väldigt lätt. Laptopbordet är höj och sänkbart det gör det smidigt att använda det på flera ställen. Alla har ju inte plats med egen datahörna i hemmet och då är ett laptopbord behändigt att använda då bordet är både praktiskt och flyttbart på hjul.

Laptopbordet

Så är du ute efter ett laptopbord då kan det vara värt att kika in hos eStore. Dom har laptopbord I många olika stilar och ett brett sortiment. Deras leverans gick väldigt snabbt också. Hemleverans och fri frakt vid 349kr erbjudes också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.