En helt vanlig dag,  Uncategorized

Choklad och vinprovning i Uppsala

Vilken underbar dag jag hade i lördags då jag var på choklad och vinprovning med gänget från blogbiz. En intensiv dag men ack så rolig. Vi var några bloggtjejer plus Dogge som var den hemliga gästen.

Men först var Anne och jag hos en kund ute i Fullerö och hade möte. Sen mötte vi de andra tjejerna på eftermiddagen för en bit mat innan vi åkte iväg till choklad och vinprovningen och där Dogge mötte upp oss efter en stund.

Det var företaget Taysta som brukar ordna olika event som anordnade denna kväll för oss. Vet inte om jag lärde mig så mycket om vin men skoj var det.

Vinprovning en guide till att uppleva smaker och dofter av vin

Vinprovning är en viktig del av vinindustrin och en populär social aktivitet runt om i världen. Att prova olika viner och lära sig om deras smak och doft är en spännande upplevelse. Det är också ett sätt att uppskatta vin på ett mer sofistikerat sätt. Vinprovning kan vara en intim upplevelse mellan vänner eller en större evenemang som arrangeras av vinproducenter eller vinbutiker. Köpa alkohol online

Vinprovningens Historia Vinprovning har funnits i århundraden och har utvecklats från en enkel smaktestning till en mer sofistikerad process. Från antikens Grekland till dagens moderna vinindustri har vinprovning varit en viktig del av vinproduktionen. Under medeltiden användes vinprovning för att bedöma vinets kvalitet och bestämma dess värde. Idag används vinprovning för att bedöma vinets kvalitet och bestämma dess smak och doft.

  • Vinprovning är en viktig del av vinindustrin och en populär social aktivitet runt om i världen.
  • Vinprovning har funnits i århundraden och har utvecklats från en enkel smaktestning till en mer sofistikerad process.
  • Vinprovning kan vara en intim upplevelse mellan vänner eller en större evenemang som arrangeras av vinproducenter eller vinbutiker.
Vinprovning
Vinprovning
Vinprovning
Vinprovning
Vinprovning
Vinprovning
Vinprovning

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *