Samarbeten

Studentförsäkring som alla studenter har råd med

Är man student och bor i egen lägenhet så vet ju alla att det finns kostnader förutom studie och kursmaterial. Mat, hyra, el och fritidskostnader tillkommer. Och ovanpå det bör man ha en hemförsäkring som täcker det mesta om nånting skulle hända eller gå sönder. Just nu finns det speciella försäkringar som är till för enbart studenter. Månadskostnaden brukar ligga under 100kr. Så det är en billig försäkring som alla studenter bör ha. Försäkringarna kan det finnas skillnad i beroende på vilket försäkringsbolag man väljer. T.ex alla försäkringar har inte drulle försäkring i sina studentförsäkringar. Så man bör kolla runt med olika försäkringsbolag för att få rätt försäkring till det behovet som man har.

Det finns lite att tänka på när man ska teckna en hemförsäkring som passar en student. Och det viktiga är att man uppger rätt information om hemmet så att försäkringen täcker allt om olyckan skulle vara framme. Viktiga delar är storleken på bostaden, hur många som bor där och värdet för lösöre (dina saker). När man har hittat rätt försäkring kam man lugnt luta sig tillbaka och känna sig trygg på att försäkringen täcker ditt behov om nånting händer. Och en hemförsäkringstudent är en billig försäkran som alla studenter bör ha. Visst är det många studenter som har det knapert men en försäkring under 100kr kan man jämnföra med ett hamburgermål. Och ett hamburgermål i månaden kan nog alla studenter avstå ifrån för att få lite trygghet. Och det kan bli väldigt dyrt utan hemförsäkringstudent.nu om man får stå för alla kostnader själv.

Studentförsäkringar att kolla in

Studentförsäkring

Är man student och behöver en hemförsäkring är det kanske inte lätt att veta var man ska börja. Därför har försäkringstudent.nu gjort det lätt för studenter att kunna jämnföra olika hemfösäkringar.

Det är bara att gå in på deras sida läsa om de mest prisvärda försäkringarna och läsa mer om vad man ska tänka på innan man bestämmer för att teckna en. Det är värt att göra det och inte ens tänka tanken att jag behöver ingen studentförsäkring för inget kommer att hända. Då är det en lätt väg att gå som kan bli väldigt dyrt i slutändan om nånting händer och olyckan är framme.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.