Trädgård

lilla spaet i trädgården

Några dagar tog det att få ordning på badplatsen i trädgården. Lite finns det kvar att göra. Första doppet tog jag igår och det kändes otroligt skönt. Det ända som jag har betalat för är badkaret allting annat hade jag. Fick idén då jag titta på pinterest plus på visningsträdgården som jag besökte för några dagar sen. Tanken är också att klängväxter ska få växa upp på staketet på baksidan. Men jag har inte kommit på vilken växt/blomma jag vill ha. Tycket att det blev en mysig badplats och det passar väldigt bra i min trädgård då den inte är modern och prydlig. Utan min trädgård är lite lantlig och då passar det lite annorlunda. Rätt belysning ska jag nog få till också. Men nu står 3 stycken solcellslampor där provisoriskt. Plus doftljus på pinne som jag stuckit ner i gräsmattan. Och jag funderar om jag ska lägga fler plattor för nu har jag bara 3 stycken framför badkaret. Känns som den här idén var både vågad och lyckad.

Badbollar, badskum och badsalt är laddat för många kommande bad under denna sommar. Tror det kommer att badas flitigt. Sen kommer barnbarnen troligtvis älska att få bada när dom kommer på besök hos oss.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *