Trädgård

Takpannor på nytt vis

Sköna dagar med små skurar på eftermiddagen. Det är perfekt för trädgården. Den här tiden är det lite lugnare. Det ända man gör är att vänta på vilka blommor som ska slå ut mellan varven att rensa ogräs. Ja förstås klippa gräsmattan också.

Men mina projekt går i ett. MR Niko tog fram en takpanna som jag tänkte skulle få sin plats i trädgården. Målade den svart och måla med vit slottsfärg en fransk gatu adress på den. Blev väldigt häftigt vid mitt lilla skugg sittplats i trädgården. En rosenbåge ska även få sin plats framför sittplatser och vid den ska jag plantera Little Mermaid’

En japansk sort med iögonfallande, medelstora blommor (8-12cm) i en ovanlig nyans av laxrosa och intensivt gula ståndarknappar. Lämplig för odling över staket, hållare, spaljéer, stolpar och andra trädgårdsstöden, eller i buskar, låga träd, klätterrosor m.m…tror den kommer bli väldigt fin över bågen när den får växa upp.

Men åter till takpannor I trädgården. Man kan göra en hel del med dom i trädgården t.ex rabattkanter och mycket annat snyggt och praktiskt. Det är bara fantasin som sätter gränser. Jag gillar ju det orginella i en trädgård. Det är då jag tycker en trädgård framhävs.

Vill du också ha en målad takpanna med fransk text till din trädgård ta gärna kontakt med mig så ska vi se vad jag kan ordna. Har flera takpannor som bara ligger till utan användning bakom garaget.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *