Trädgård

Kreativ när man har mycket att göra

Att bli kreativ när man har mycket att göra. Så är det för mig många gånger och det är då som jag känner att jag får andas när jag får utlopp av min kreativitet. Men det konstiga är att kreativiteten oftas dyker upp när man har fullt upp. Det är precis som om man går på högvarv och idéer bara poppar upp.

Så idag när jag haft mycket att göra fick jag lust att ta tag i trädgårdsplanteringen. Sen fick jag en idé till att bygga en pergola där jag vill ha enkla klätterväxter som ringlar sig uppåt. Och I pergolan ska det inte vara en sittplats för det har vi redan gått om i trädgården. Utan i pergolan ska mitt kommande projekt med att skaffa ett eget liten spabad. Tänk dig att kunna njuta sommarens varma dagar i ett badkar precis när helst du har lust. Det vore något!

Här har jag planterat solrosor och pionvallmo som jag fick från trädgården jag besökte här om dagen.

Plantering av krasse blev det I denna fina vagn.

Även krasse i detta däck.

Nu har även pelargonerna fått komma ut för några dagar sen och se så fin den ena blommar nu och kommer att göra hela sommaren.

Det är första gången som jag har planterat solrosor i min trädgård och jag hoppas jag hade gröna fingrar när jag gjorde det. Spännande blir det iallafall. Håll tummarna att jag får frodiga solrosor och pionvallmo.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *