En helt vanlig dag

På djurkommunikations kurs

För några dagar sen var jag på en kurs om djurkommunikation tillsammans med Anne Von Polat och min nyvunna vän Sylvia. Kursen var jätterolig och vi fick träna på att känna in olika djur genom att titta på bilder. Och det var så skoj då jag kände att jag kunde känna in och det som jag faktiskt fick till mig stämde så bra. Sylvia var också jätteduktig och vi funderar på att gå en fördjupad kurs i november och då man efter avslutad kurs även får diplom och certifikat. Med certifikat kan man börja arbeta som djurkommuniktör. Verkar vara ett jätte spännande arbete att utföra att både kommunicera med djur och dess ägare. Och nu när jag provat på det blev jag ännu mer nyfiken och vill fördjupa mig i den förmågan.

Men hur som helst hade vi en trevlig dag tillsammans. Sylvia och jag vi båda kände att vi klicka med varandra på en gång. Förutom att vi har samma efternamn så har vi båda rötter i Finland. Dessutom tyckte jag om Sylvias personlighet och positiva atityd. Det är såna människor som Sylvia som jag tycker om att kretsa runt. Tack Sylvia för en trevlig dag och du tummen är fortfarande bra.

Mat fick vi också i oss på en restaurang och fika på kursen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *