Samarbeten

Nanny Poppins när du behöver barnvakt

Hallå alla småbarns familjer är ni i behov av en nanny. Som är certifierad och har en pedagogisk och första hjälpen utbildning. Nanny Poppins finns för er.

Alla småbarnsföräldrar vet hur tufft det är att få tiden att räcka till när man har småbarn som kräver mycket planering och tid. Arbetar och åker och handlar innan man ska hämtar barnet på förskolan. Man kanske är bjuden på nån tillställning, man kanske sitter i ett långt utdraget möte på arbetet. Ja det finns många tillfällen där en nanny kan vara behjälplig och fylla glappet med tiden. Hade jag haft småbarn idag hade absolut anlitat en nanny. Men när våra barn var små fanns inte den möjligheten. Och jag kommer ihåg att vi avstod från många inbjudningar. Och det var ett evigt pysslande med tiden jämt och ständigt.Nanny poppins

Att anlita en nanny hos nanny Poppins

Vart vänder man sig till då när man behöver en nanny. Jo hos nanny Poppins där kan man få hjälp och anlita en nanny som tar hand om era barn på bästa pedagogiska sättet.

Första gången man anlitar dom så bokar man upp ett första möte då kan man berätta om vilka behov man har för framtiden. Då dom erbjuder många tjänster nanny dagtid, nanny kväll, nanny helg, nanny hämtning, nanny lämning, nanny sporadiskt och även nanny heltid eller nanny deltid. På mötet för du mera information och det bästa är att alla dessa tjänster är Rut berättigad.

Få det vardagliga pysslande att gå ihop och anlita nanny Poppins för ert behov.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *