En helt vanlig dag

Hmmm… har dygnet 24 timmar

Först och främst en snabb ursäkt för den lugna veckan här. Det har hänt familjesaker och tjugofyra timmar på varje dag visade sig vara otillräckliga. Spänningen ligger bakom mig nu, allt är klart och jag är tillbaka på rätt spår och jag njuter av mina dagar på landet.

Hela veckan har gått till att ställa pappas äldreboende iordning med prylar och möbler. Det sista svängen med möbler gjorde vi på fredagen. Och allt blev klart så att pappa fick ett hemtrevligt nytt hem. Och mamma har åter flyttat tillbaka hem.

Idag har jag hunnit med att inspektera våran gård och ser att rosorna mår bra och blommar för fullt. Väldigt söt ros med små rosa blommor. Det ända den vill ha är lite vatten var och varannan dag. Och plockas till en excellent vacker bukett. Under veckan som gick fick gården bli ouppmärksam, därför var det skönt nu på morgonen att titta omkring och knippsa vissnade blommor och det fanns det gott om. Förresten solrosor har nu börjat växa rejält och kommer troligtvis börja blomma snart. Får visa sen när den gör det.

2 Comments

  • Hannas krypin

    24 timmar är långt i från tillräckligt vissa dagar. Skulle gärna ha fler timmar på ett dygn. Skönt att ni är klara med att hjälpa din pappa på boendet. Hoppas att det blir bra för honom. Så söta rosorna är, kan tänka mig att att de är törstiga.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.