Uncategorized

Seans med Mia Ottosson – underbar kväll vi hade

Igår hade jag en superbra dag med Anne Von Porat. Som ni känner till så svek jag henne genom att lämna Blogbiz för att bli egen. Men inga hard feelings utan vi är mycket goda vänner och har affärer ihop. Så igår var vi till Maria Therese spirituella center för en seans med Mia Ottosson. Väldigt kul kväll med både budskap till Anne och till mig från min bortgångna kusin Raimo. Nästan lite läskigt hur träffsäker Mia var. Även den här gången kände jag min kusins närvaro. Det som jag inte kunde sätta fingret på var nånting med prästkragar. Men det kommer kanske visas för mig inom en snar framtid. Mia målade även av en ande som visade sig vara Annes morfars bror. Och Anne kände igen han direkt. Denna seans var väldigt tacksamt och spännande. Så gå gärna och träffa Mia när ni har möjlighet.

Maria Therese och jag på kursgården

Medium Mia Ottosson utför seans

Mia har jobbat som professionelt medium i över 20 år och är den enda i Norden som jobbar som lärare och kursorganisatör på det prestigefulla colleget  Arthur Findlay / Stansted Hall där hon också har gjort sin lärarutbildning.

Hon jobbar även med psychic art ( Andlig konst ) och gör  själsbilder men också porträtt från andra sidan. Att se henne måla porträtt av Annes morfars bror var väldigt spännande och magiskt att se.

Lindvalls kaffe

Igår fick jag även två påsar kaffe av Anne som jag skulle testa från Lindvalls kaffe. Provade en kopp när jag kom hem på kvällen efter körningen från Uppsala i busväder. Kaffet har en mild smak och jag kände även smak av karamell. Väldigt gott kaffe och jag är säker på att detta kommer bli ett omtyckt kaffe hos alla kaffeälskare sen att vår kungafamilj dricker det också, men dom har ju bra smak och bara det bästa är bra nog. Om några veckor kommer kaffet att finnas att köpa i butiker och du kommer att kunna dricka det på caféer och restauranger och även på hotell. Kommer bli en spännande och roligt att lansera detta goda kaffe.

Seans

Kursgården är även en väldigt stor hästgård förutom spirituell center. Har har dom seanser men även kurser I medial utbildning samt utbildning I djurkommunikation som jag kommer att gå på I slutet på november.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *