Uncategorized

Uppsala ska vägen leda mig till idag – Spännande!

Då har min arbetsvecka gått. Lite kortare då jag är ledig idag för jag ska åka till strax utanför Uppsala idag. Träffa min goda vän och buisness partner. Då det finns restriktioner i Uppsala som har kommit till i dagarna vill jag ta det försiktigt. På lördag stiger jag på jobbet igen med ett direkt möte med kund. Så dessa två dagar ska jag bara njuta och ta det lugnt.

Efter Uppsala

Kanske åka till min kära syster för det var ett tag sen. Vad vore livet utan en syster och jag har tre stycken. Dom brukar titta till mig med jämna mellanrum. Plingar nog lillasyster imorgon och hör efter hur hon har det med vardagen och jobb. Och finns det tid kan vi säkert hitta på nåt roligt tillsammans.

Det här ett foto taget för ett antal år sen. Då var min syster och jag ute och shoppa och åt god mat på restaurangen 2 rum och kök. En restaurang som hade väldigt god mat. Och den dagen hade vi väldigt roligt min syster och jag.

Uppsala

Chelseas ensam rutiner – Tränar vi!

Runar Sögaard blogg https://runarofficial.se

Då jag jobbar sena kvällar så har mina rutiner ändrats för nu sover jag länge på morgnarna. Känns lite skönt faktiskt. Men i veckorna träffar jag inte min make så ofta men det tar vi igen på lediga dagar. Chelsea där emot behöver inte vara ensam så länge på dagarna och det är väl tur. För hon har svårt att vara det. Vi har en kamera där vi kollar vad hon gör när hon är ensam och det är inte så roligt att se för man ser och hör hur orolig hon blir. Ändå lämnar vi henne max två timmar. Tar väl ett tag innan hon vänjer sig och lugnar ner sig och lär sig att vi kommer tillbaka. Men till dess går det inte att lämna henne långa stunder.

Jämför varor och köp den billigaste här https://lyoness-online-shopping.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *