En helt vanlig dag

Stylat våran paviljong

Jag kom på en fiffig idé till vår ena paviljong som behöver nya väggar och tak. Tak har vi beställt men är osäkra på om det kommer att passa. Passar inte taket får vi skicka tillbaka det men vi får se om några dagar. Däremot så kom jag på att jag inte vill använda väggarna som vi har till paviljongen utan vill ha det lite mera luftigt och mysigt. Var in till Rusta i söndags och hitta ursnygga duschdraperi i textil och hel vita. Vilken superdunder bra idé tänkte jag. Och det blev så bra när jag testa och hängde upp dom. Men nu hänger dom inte ända upp. Men det ska dom göra nästa år då jag kommer då köpa kardborreband och inte krokar som dom hänger med nu. Faktiskt så tror jag nu att vi kommer att använda denna paviljong lite mera än vad vi brukar göra. För jag blev så nöjd och inte blev det dyrt heller.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *