En helt vanlig dag

Vaktinstink och träning på kennelklubben

Vaktinstink och kennelklubben

Igår kväll var vi till kennelklubben efter ösregnet som kom. Var så skönt att vara där och träna Chelsea. Orädd som hon är så gör hon varje moment galant. Hon älskar att visa vad hon kan när hon är på bästa humöret. Och igår kväll var hon absolut på topphumör. Efter det belönades hon med en bit pizza som hon sluka i ett nafs. Efter den turen somna hon tidigt på kvällen och sov hela natten. Nu ska jag berätta om hennes vaktinstink.

Vaktinstink

Vaktinstink

Vaktinstink

Vaktinstinkt

Snart är hon 6 månader ja om bara några dagar. Och det är nu som hennes vaktinstink börjar vakna upp. I förrgår så kom UPS med ett paket till mig. Och jag hade ingen aning om att dom skulle komma. Jag stog och fixade maten vid köket när jag helt plötsligt hör hur Chelsea börjar skälla ute på gården. Jag hade ytterdörren öppen så jag hör att nån ropar flera gånger mitt namn. Går ut på trappan och ser hur Chelsea reser ragg och morrar och skäller skarpt. Hon lugnar ner sig när jag säger till henne och går fram till killen som står bakom vårt staket och tar emot paketet.Vaktinstink

Medans jag gör det ser jag hur Chelsea är på sin vakt och lugnar ner sig först när killen kört vidare från vårt område. Några månader till har nog hennes vaktinstinkt utvecklas till fullo. Jag är ganska säker på att ingen kan komma innanför grinden utan vår tillåtelse så det är nog bra att vi har en skylt vid infarten till vårt som det står “VARNING FÖR HUNDEN” så att folk inte bara traskar in. Med en hund med stark vaktinstink så kommer vi förmodligen slippa dörrknackare.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *