En helt vanlig dag

Behagligt ljus med saltlampa och valpar

Nu när julstjärnan kom bort i fönstret har jag istället lagt dit min saltlampa. Den har ett bra ledljus när man springer upp på nätterna. Men saltlampa är tydligen bra till så mycket i ett hem. Den gjord av äkta saltkristall. Med trivselhöjande belysning av äkta ädelstenar och den ger ett behagligt, varmt sken. Den är vacker att titta på och ger ett behagligt, varmt sken i rummet. Saltstens lampor sägs också ha en välgörande effekt genom att avge negativa joner och neutralisera effekten av för mycket positiva joner som avges från elektriska apparater. Det sägs också att bakterier och virus inte trivs på ställen med hög halt av negativa joner.
Dessutom så ger den ju ett så varmt och vackert orangt sken.

Idag är det sköna fredag igen. En fredag som blir ganska lugn för mig då jag har en avbokning. För idag hos min kund så väntas det valpar. Och det är Flora som ska få några valpar idag men det kan slå fel på nån dag. Men jag tror att valparna kommer idag. Jag tror inte det kommer så många kanske runt 5 stycken då Flora är lite till åren. Men hoppas valparna är friska och starka. En som verkligen kommer att fota “det är ju moi” När jag kommer att träffa dom första gången som troligtvis blir i nästa vecka.

Nu ska jag till att fortsätta med morgonbestyren och fixa iordning mig. Har min första kund vid 9 tiden följt av sista kunden vid 12. Så idag blir det en lugn dag. Kan vara ganska skönt när det är fredag och helgen framför.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *