Sofia och Sami 2022

Vi har varit på bröllop

I helgen har vi varit på bröllop med vigsel igår och pizzalunch idag. Våran äldsta son gifte sig med sin Sofia. Det var en vacker plats dom gifte sig på. Harakers bygdegård med anor från 1700-talet. Bättre plats hade dom inte kunnat välja. Platsen ligger strax utanför Skultuna på en mycket trevlig gemytligt plats ute på landet med både storstuga och bagarstuga plus andra byggnader. Vi disponerade hela platsen under hela helgen.

Själva lördagen med vigsel middag och fest löpte på smärtfritt med lekar mellan varven. Det var väldigt vacker ceremoni och det tårades i ögonen på mig och Sofias mamma. Men så var det också stort och känslomässigt vackert att se våra vuxna barn ge sin kärlek till varandra. Live musik bjöds det på med en grupp på 3. Middagen bestod av grillad buffe och bröllopstårtan var både vacker och god. Och vi var cirka 50 personer som deltog på den stora dagen. Och det var många som man aldrig träffat förut. Det var roligt att få träffa fler av Sofias släkt som bor lite utspridda i hela Sverige.

Ugnsbakade pizzor i bagarstugan

Idag var det pizzalunch på samma ställe. Bagarstugan kom till användning för dom egengjorda ugnsbakade pizzor. Ni må tro att det var väldigt gott. Och naturligtvis var brudgummen delaktig i bakandet med hjälp av sina kusiner.

Det här är dagar som man kommer att minnas i all evighet med glädje och med många fina minnen från båda dagarna och vi är lyckligt lottade att vi fick delta på deras stora dag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *