En helt vanlig dag

Advent då ska det vara nya julgardiner

Tänk vad tiden går fort och snart är det första advent. I år har jag tänkt att jag ska vara ute i god tid och inte stressa inför julmånaden. Utan jag kommer ta allt i lugnan ro.

Nya gardiner till första advent

 

Varje år brukar jag köpa nya julgardiner så även i år. Och i år blir det ljusa gardiner med snöflingor i köket. Dom kommer jag säkert hänga upp nån vecka före advent så får man mysa lite längre med julen. Annars brukar jag plocka ner julen ganska snabbt efter nyår. Beställde två längder utan kappa för när jag har litet köksfönster så räcker det med längder. En snygg löpare hamna också i mitt paket. I år vill jag ha ljusa färger med lite inslag av rött. Advent Advent

Dessa juliga textilier köpte jag hos Lineas julshop.

När jag köper nytt varje

år inför första advent 

 

Så börjar mitt skåp för gardiner bli överfyllt. Var inte så länge sen som jag rensade där men har insett att jag inte har rensat tillräckligt. Så efter nyår får jag göra nåt riktigt radikalt med alla mina gardiner. Antingen ge bort till nån eller några som vill ha eller så får jag lämna till Myrorna. De flesta gardiner som jag har har bara hängt uppe en gång i mina fönster och jag inser nu att jag har pippi på gardiner.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.