En helt vanlig dag

Barnbarnen på besök mitt på dagen

Förnyat vardagsrumsfönstret med nya gardiner här på morgonen och nya kuddforal. Sen har jag beställt en sammetsduk i lila till runda bordet. Hösten är ju på intåg så jag passade på idag.

Idag var även Sofia, Sami och barnbarnen hos oss mitt på dagen. Alltid härligt och roligt när dom kommer. Vi åt mat och lekte med barnbarnen. Och vädret var underbart skönt idag så vi kunde vara ute på gården.

Men vad svarar man en liten kille på fyra år som undra var Kaisu var nånstans. Jag svarade det klassiska med att hon åkt till himmelen till alla sina hundvänner. Men så klart då kom följdfrågor som vilken väg hon tog, till vänster eller höger och varför hon dog. Det var en svår nöt att knäcka. Men försökte vara så lätt och ärlig som möjligt. Har ni nångång varit i samma situation och vad har ni svarat.

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *