En helt vanlig dag

Blog hop vad är det för nåt.

Nej usch vilken tråkig dag och ovanpå det bakslag i vädret. Vakna imorse till vit mark så mera snö kom det under morgontimmarna. Jag som hade fått såna härliga vår feelings nu är dom som bortblåsta i snöyran. Men man får ta det som det är och hoppas det vänder snart igen.

Idag har jag haft lite pappersarbete med min städ verksamhet. Kundunderlag och schema sattes upp då jag avvecklar verksamheten och går in i ett samarbete med Senior Proffsen from nästa vecka. Jag hoppas att jag gjort rätt med att avveckla den och att jag kommer att trivas på nya företaget. Och jag hoppas att övergången blir så smidig som möjligt.

Nu är det några som har länkat sina blogginlägg i veckans Link party Blog hop. Har fått några kommentarer om att ni aldrig hört talas om Blog hop. Vill förklara lite närmare vad det innebär med link partyt blog hop. Först så är det en vanlig företeelser i USA bloggar och Blog hop kommer ursprungligen därifrån. Blog hop är som namnet säger ett länk party mellan bloggar, blir som en kedja av länkningar. Det medför att för varje blogg som länkar i partyt har möjlighet och troligtvis större chans att få nya besökare. Och det låter ju jättebra för visst blir man glad att få fler besökare och läsare till sin egen blogg. Men när det var första gången som jag la ut på den här på min blogg valde jag att ni först ska få känna på vad det är för nåt. För till nästa gång ska ni själva lägga in koden i er egen blogg. Så att dina besökare kan länka in sin blogg.

Och ju fler som gör det ju fler bloggar blir det som länkas. Blog hopen visas samma i alla bloggar som lägger in koden. Det är ett väldigt bra sätt att öka statistiken på sin blogg. Och alla sätt är bra utan dom dåliga. De bloggare som har hittills länkat sina bloggar har fått flera nya besök till sina bloggar. Och då har det bara gått dryga ett dygn. Så gör nu som de andra bloggare, länka ditt blogginlägg för du är inbjuden.

 

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 Comments

 • blondina

  Va härlig ide 🙂 Gud vilket fint hjärta 🙂 Har du gjort de sj? 🙂 sv; Ja han är den bästa 🙂 aldrig varit med om maken till karl tidigare 🙂 Vi har något väldigt speciellt 😉

 • wiper

  Håller med dig det var ingen höjdare med väderomslaget. Jag önskar dig lycka till med nya samarbetet och ibland är det bra att gå vidare och testa nytt. Jag har inte tillräckligt med ork för nåt sånt och har många besökare redan efter många års bloggande. Fast det låter ju jättebra och hade jag varit i bättre form och haft mer ork så hade jag nog varit mer aktiv i allt. Jag har även skrivjobb så allt tar tid.

  Ha nu en fin början på nya veckan
  kram från
  Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *