En helt vanlig dag,  Mitt hem

En dag med mera kökspyssel

En dag med mera kökspyssel

Idag blev det en sväng in till lilla staden. Hämtade ut på posten en efterlängtad paket från Dimoda. I paketet låg en Jaime Oliver kastrull i emalj och rosa så klart. Den fick pryda sig ovanpå köksskåpet. Och fler grejer ska jag ha dit när jag hittar nånting som passar. Var också en tur till Plantagen och köpte två stycken blommor till köksfönstret och två stycken påskägg blev det också. Så nu är det påskfint i fönstret. Brukar inte påskpynta så mycket men det här blev så lagom. Har även målat en korg som jag på köksbänken där jag förvarar matoljor och salt. Och korgen bredvid ska jag byta ut slevar och stekspadar till rosa. Det är verkligen roligt med kökspyssel och speciellt när jag får det som jag vill ha det.

Sen fick jag en idé och det är att måla bröstpanelen till rosa, men det krävs stor övertalningsförmåga för att jag ska få det igenom med min Mr H. Tror det skulle bli väldigt snyggt. Sen ska Mr H måla fönsterbrädan vit som är så ful brun idag. Ja jag har många planer för köket men det är roligt att hålla på att förändra så radikalt som jag gör just nu. Men allting tar tid och kostar även en slant så det får ta sin tid.

Kommer ni ihåg inlägget som jag skrev om en liten fin lägenhet inne i staden. Rubriken löd Om jag blir ensam idag fick jag en kommentar på det blogginlägget. Det var en tjej som berätta att hon har stylat den lägenheten. Jätteskoj tyckte jag det var. Hon har en blogg som jag kikade in på och den hittar du HÄR.

4 Comments

 • Ullie

  va mysigt det blev o ja gillar rosa o det är så vårig färg
  varmt här idag oxå härligt
  men ja där vi sitter o äter o så de kommer inte fram ännu

 • wiper

  Vi har en stekpanna från Jamie Oliver och det är den absolut bästa vi haft. Så du blir nog nöjd med grytan. Spännande att få se lite rosa detaljer. Det som står uppe på skåpet ser jättebra ut. Jag tror inte vi har nåt rosa hemma just nu men jag skall kolla när vi kommer hem om 2 veckor. Kul att du hittade en korg för oljor mm i rosa den såg ju häftig ut. Jag har sett ute att det finns köksredskap i många färger bland annat rosa

  Kul göra om lite. Ha nu en fin onsdag
  kram
  Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *