En helt vanlig dag

En heldag i Broddbo

Idag var maken och jag och hälsa på lillasyrran och Micke i Broddbo, vi hade Kaisu med oss. Micke som bor där och syrran brukar vara där på sina lediga dagar. Vi var där för första gången och jag kände direkt när jag kom dit vilken gemytlig atmosfär det var där. Gick husesyn och kom fram till att vi har ungefär lika stort i våra torparhus. Fotade lite från insidan och ute på gården. Vi gick en långpromenad med hundarna Charlie, Harry och såklart våran

Kaisu genom en skog till en lite sjö. Det var riktigt skönt och härligt i värmen och vi satt på klipporna och titta och njöt över utsikten vid sjön. Vi drack kaffe och åt mat till belåtenhet. En fantastisk dag i all sin enkelhet.

Micke är utbildad inom Klassisk massage, akupressur och chakra så ni som vill ha en behandling skriv i en kommentar så vidarebefordrar jag det. Han brukar även ha bokningar i hans hem.

Nu kommer det en bildbomb!Vilken vySyrran, Micke och Harry som tittar ut över sjön.Mitt inne i skogen.Utedass

Micke har även en loppis på gården.Mera loppis.Ljung på trappan.Buddha i trädgården.Syrran Ann-MariDen här fina tavla har Micke målat.Micke bredvid sina oljor.KaminenKöket och hundar.Tv hörnan.

Oljor och snygga tavlor.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *