En helt vanlig dag

En timme att packa

En timme tog det att packa 5 lådor med porslin som kunder har köpt av mig på Tradera. Det tråkigaste som som säljare är att packa sen ska man vara väldigt noga med packningen då det mest är porslin och glas som jag säljer.

Det roligaste som säljare är att leta upp den där fina porslinet som man vet att man får bra betalt av sen om man kommit över den för en billig penning då är det bara ett plus. Men att springa på loppisar och auktioner tar ju mycket från sin egen tid men då jag tycker att det är skojigt så fortsätter jag med min butik och letar upp just den där. Ibland behåller jag själv porslinet för att jag tycker att jag skulle behöva just den eller för att jag tycker att den är fin. Det senaste som jag behåll var en gammal  kaffeservis som ska användas till jul.

Det är inte långt kvar till första advent och jul. December månad brukar jag tycka är ganska mysigt då man kan börja förbereda inför jul. Jag är inte den som julpyntar hejvilt men en och annan tomte kommer fram. Och när det är dags att börja baka och laga maten ja då vet man att det inte är långt kvar. Längtar till jag får använda kaffeservisen.

Så här ser det ut nu i mitt lilla rum i garaget där jag förvarar all porslin på en av hyllorna. Ibland säljer jag väldigt mycket och då börjar det tryta på hyllorna. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *