Mitt skrivande

Första blogginlägg här

Här på denna blogg kommer jag skriva om allt möjligt, här får ni säkert höra hur det går med mitt manus till min andra bok. Min första bok gav jag ut 2017 med titeln När två världar kolliderar, den går att köpa på nätbokhandlarna.

Jag skulle sätta mig på köksstolen och hon skulle spå mig. Niko och hans far stod framför och hon bakom, de sa åt mig blunda och lägg händerna i famnen. Ingen sa någonting ytterligare och där satt jag precis så som de hade sagt och hans mor börjar rabbla en ramsa. Plötsligt känner jag att det kommer nånting i mitt hår och att nånting regnar över mig, så jag i min förskräckelse öppnar ögonen…Iraniern och finlandssvenskan, möt Nitta och Niko. Nitta kom till Sverige som 6-åring och Niko som ung man. Två livsöden som mötte varandra. En resa genom deras livsvandring tillsammans. Hur har de överlevt flera decennier tillsammans?En biografisk kärlekshistoria av BIRGITTA LINDHOLM
Jag bor på landet strax utanför den lilla staden Västerås… Ja den är nog liten om man jämför med Stockholm, Göteborg och Malmö. Här finns även min make och yngsta sonen. Så kommer nog att skriva en hel del härifrån och en och annan bild på våran hund Kaisu.
Ha det gott alla fina därute… Till nästa inlägg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.