Samarbeten

Hälsokontroller online

Vi gör hälsokontroller och beskiktar våra fyrbenta familjemedlemmar men själva är vi dåliga på att kontrollera våran egen hälsa. Våran egen hälsa borde vara lika viktig att kontrollera som våra husdjur men så är det inte alla gånger. Ofta väntar vi tills vi känner oss hängiga och allmänt dåliga innan vi söker hjälp. Men tänk vad bra att kunna kontrollera sina egna värden genom ett blodprov och med Medisera kan du göra det. Då kan du få analys på ditt allmän stillstånd. Att förebygga sjukdom på grund av att du t.ex saknar nån vitamin i kroppen eller om du har höga sockervärden så att man t.ex kan upptäcka diabetes i ett tidigt stadium. Eller ha koll på vilken vitamin som har ett lågt värde. Så ett litet blodprov med Medisera kan du få koll på ditt hälsotillstånd.Hälsokontroller

Hur gör man dessa hälsokontroller

  • Beställ på nätet/online den hälsokontroll du vill göra.
  • Direkt efter beställningen så kan du gå till ett provtagningsställe och ta blodprovet. Finns på flera platser i Sverige.
  • Inom 2 till 6 dagar får du ett läkarkommenterat provsvar online i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Du behöver inte skapa ett konto.

Det är ett utmärkt komplement till den vanliga vården samtidigt som det är lätt att göra. Och så omfattande som dessa hälsokontroller är skulle jag absolut göra denna kontroll på Medisera.se för så omfattande kontroll kan man inte få på en vårdcentral. Och att få en stor kontroll på sin hälsa och ha möjlighet att ändra sin livstil om det skulle finnas avvikande svar. Och skulle det finnas ett stort avvikande svar ringer en läkare upp. Det är lätt och smidigt att göra årliga kontroller på Medisera.se och som sagt vår egen hälsa är minst lika viktig som våra fyrbenta vänner. Och som jag brukar säga “en dag ska vi dö men inte alla andra dagar” . Och dom dagarna vill jag ha bra hälsa.

Vitamin tabell.

Hälsokontroller

One Comment

  • nettiz

    Oj vad det händer !
    Det påminner mig om att jag måste ringa min vc nästa vecka och göra min kontroll som jag måste göra efter min magoperation. Jag måste göra blodprover och få mina vitaminer som jag måste äta livet ut. Men det kan jag absolut ta efter att ha gått ner över 40 kg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.