Vad händer i staden Västerås

Händer i Västerås konserthus

Vad händer i Västerås konserthus?

Jo den 26 april 2019 spelar inte mindre än

THE MERSEY BEATLES – ABBEY ROAD JUBILE + GREATEST HITS

The Mersey Beatles FRÅN LIVERPOOL, världens bästa Beatles tribute band, är åter i Sverige efter utsålda turnéer i USA. Som Cavern Clubs husband passerade de i september 2010 Beatles egna rekord på 298 spelningar. Inget annat band i världen har fått ett sådant förtroende. Gå och upplev en Beatleskonsert och lyssna till deras odödliga musik och få njuta till deras konsert i 2 timmar och 10 minuter den 26 april – missa inte THE MERSEY BEATLES. Roliga konserter som händer här i vår lilla stad. 

Här beställer du biljetter

Chatta med min bloggvän Tina så trevligt och skoj att prata med henne. Vi pratade mest om teman som finns nu på vår bloggportal Delacay. Nu finns det riktigt många snygga teman och jag ändra om lite på min blogg till ett tema som jag gillar skarpt. Även spännande när de händer lite bra grejer på Delacay.

Imorgon får det bli en sån där röjardag, få undan och städa så slipper man det under helgen. Och det är snart gjort så hela fredagen går inte åt. Sen hoppas jag att det är lite mildare väder imorgon och att solen orkar titta fram.

Vi ses snart tjingeling!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *