En helt vanlig dag

Jag behöver en weekend

Idag bara kände jag att det skulle vara så skönt att åka iväg på dagar och hämta kraft. Skulle verkligen behöva en weekend på nåt mysigt hotell. Hade massor att göra hos en kund idag med att putsa fönster och stryka och byta gardiner i en trerummare. Kände att orken börja tryta då jag inte hade nån semester i år utan bara några strödagar.

Sist vi var på en weekend var till Stockholm och då bodde vi på Ulfsunda slott. Det var en härlig slottsmiljö och jag tyckte om att titta på alla rummen som fanns att tillgå på slottet. Skulle gärna åka tillbaka dit. Eller om man skulle boka i Stockholm innerstad för då kan man åka tåg dit istället för att ha bilen med sig. Men nu är ju det här bara önsketänkande då jag har fullt upp på arbete och även i hemmet. . Men om skulle vara så roligt. 

One Comment

  • Tina

    Åh det låter härligt med en weekend att få hämta kraft ur och njuta i massor. Jag tycker att det ger en känsla av välbehag när en får åka bort och lämna hemmet med alla sysslor. Ägna en stund åt sig själv och med sig själv tillsammans kanske med någon man gillar. Låter som ett bra initiativ!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.