En helt vanlig dag

Krispigt vårlikt dag – Härligt skönt!

Idag var det riktigt krispigt vårlikt här hos oss. Solen den gnistra så skönt och härligt. Imorgon väntas det bli lika fint. Kaisu som älskar solen har varit ute på gården hela dagen sen jag kom hem från min sista kund för idag. Var även på ett kortare möte på ett städfirma, en städfirma som tog kontakt med mig i förra veckan. Och som eventuellt vill köpa upp min verksamhet och ge mig en anställning. Det var ett intressant möte och beslut tas inte över en natt.

Så här pigg och fräsch vill jag känna mig för jag är otroligt vintertrött just nu. Och då är det bra med såna här krispigt soliga dagar.

Nu vill jag bara ta det lugnt dricka en kopp kaffe och bara njuta och reflektera över hur dagen har varit. För den var väldigt fin idag och jag gillar att det händer lite roligt så som mötet idag. Fundera lite också över vad jag vill göra här i torpet och på gården när värmen kommer. För visst finns det än massa förbättringar man göra. Kanske leta på nätet efter inredning och idéer. Maken vill tapetsera om hela torpet och ta bort all bröstpanel som finns i varje rum. Men jag tycker det är mysigt och sen tycker jag att det passar min stil med lite lantligt och shabby chic. Sen är ju det ett helt företag att ta bort all panel.

Vårt lilla torp ser du här. 

Men nu ska ni ha det så skönt all fina.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.