En helt vanlig dag

Lakan och portalen Blogbiz

Nybäddad med nya lakan från Linea. Normalt brukar jag köpa bomullssatin men dessa lakan är inte i satin. Men jag tyckte dom var snygga och såg sköna ut dessutom var det rabatt och fraktfritt så jag slog till. Får vi se om vi sover gott och svalt i natt.

 

Dagen ha lunkat på i vanlig ordning och veckan har sprungit iväg och helt plötsligt är det fredag imorgon. Sen i onsdags är jag kattvakt så jag åker varje dag till min son och gosar och ger mat och vatten till katten. Imorgon kommer dom hem men jag åker en sväng dit efter jobbet ifall dom inte hunnit hem. Sen håller dom på med att lägga ny gräsmatta så jag har även vattnat den när jag ändå varit där.

 

Väntar fortfarande på att den nya portalen blogbiz ska komma igång och om några dagar går vi in i september så jag tycker den bör komma igång i dagarna, men vad vet jag. Vet att det många fler med mig som går och väntar.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *