En helt vanlig dag

Lite snö kom det igår kväll hos oss

Lite snö kom det igår kväll hos oss, inte alls mycket snö har vi. Men det är fortfarande halva vintern kvar så ännu kommer det mera, när vet vi inte. Den här måndagen har flytit på bra annars brukar måndagar vara tröga för mig. Min kunds hund Flora har fortfarande inte fått några valpar så nu har hon gått över tiden med flera dagar. Pratade för en liten stund sen med dom för att  höra om valparna och om jag skulle komma till dom imorgon. Men när Flora inte har valpat ännu så bokar vi av. Kanske valparna kommer idag. Våran Kaisu verkar vara i normala gängor igen så det var nog bara träningsvärk som hon hade efter den långa turen för nån dag sen.

Just nu känns det som jag har miljoner saker att fixa och tiden hinner inte riktigt till. Men man får ta en sak i taget så får jag nog undan allt som behöver göras. Jag är till och med sen med att skicka iväg varor som folk har köpt av mig på Tradera. Så det står först på tur nu idag men först ska dricka en kopp kaffe sen blir det att packa för brinnande livet. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *