En helt vanlig dag

Många järn i elden

Så har jag fått hem från Lyko shampoo och conditioner. Det ända som går hem i mitt skandinaviska tunna fina hår är Wella Oil Reflections. Ibland när jag inte har dessa hemma så brukar jag använda vanligt shampoo och balsam men efter ett tag utan Oil Reflections blir mitt hår torrt och svårt att få nån ordning på det.

Maten står och puttra på spisen, blir en kyckling gryta med massor med grädde och serveras till pasta. Hoppas det ska smaka för herrarna i huset.

Ibland undrar jag var all ork kommer ifrån, då jag oftas har många järn i elden. Förutom hushållet och all vad det innebär med det så driver jag eget, säljer på Tradera. Så ibland kan man undra vad man håller på med. Kanske en vanlig anställning skulle vara bättre och jobba normala tider ni vet 8 till 5. Men visst tycker jag det är roligt på mitt jobb och skulle nog innerst inne vilja utvidga min verksamhet.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.