Mitt hem

Nu är jag putt…

Fick hem gardinerna idag som jag har beställt från Jotex. Öppnar paketet glad i hågen men upptäckte att ett omslag fattas. Så jag ringer upp Jotex och pratar med väldens otrevligaste person som påtalar till mig att jag inte kan skicka tillbaka gardinerna för dom har slut på lagret och kan inte skicka mig ett par nya. Då säger jag att jag vill ha ersättning för att gardinerna inte är komplett och då säger han att jag måste ta en bild på dom, snacka om att inte bli betrodd. Men nu har jag skickat bilden till dom. Fundera länge på om jag skulle hänga upp dom när jag inte hade omtag till båda längderna. Hängde upp iallafall och knöt flärparna som skulle ha omtag, ok det blev ju inte som det var tänk men ändå okej. Tror inte att jag kommer att beställa flera gånger från dom. Nu är det kaffepaus för jag behöver nog tagga ner mig… Ett kex ska jag knapra på. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.