En helt vanlig dag

Stjärnströsslat mina dagar

Här är en väldigt upptagen bloggare som inte har hunnit med allting på sista tiden. Men ändå ser jag ljust på framtiden och det känns som jag åtminstone har fått lite vind i segel. Det är så skönt att känna lugn och harmoni i vardagen som flyter på här. Sitter och blickar lite bakåt i tiden och känner att det har funnits både härliga glädjestunder, härliga möten och människor som har stjärnströsslat min vardag den senaste tiden, att ha förmånen att få finnas i dom och uppleva dessa dagar är inget som jag tar förgivet utan jag tackar varje dag som får mig att känna detta lyckorus. För mig har det också varit en tid av att acceptera att jag är väldigt intuitiv en förmåga som inte alltid varit lätt att hantera men jag har alltid gjort så gott jag kunnat med de förutsättningar jag har, där och då….men det viktiga är att jag kan stanna upp och lyssna inåt och gå lite på djupet och det tror jag att alla behöver göra till och från och inte fastna i ekorrhjulet som så många gör. Nu är snart denna dag till ända och redan måndag imorgon som jag ser väldigt fram emot…SÅ MÅNDAG VISA DIG SNART FÖR JAG LÄNGTAR EFTER DIG!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *