En helt vanlig dag

Träffat Flora och hennes valpar idag.

Idag fick jag träffa valparna som Flora fick för exakt två veckor sen. Det blev en tik och en hane. Dom var så gulliga men än är det inte så mycket liv i dom. Utan först när dom börjar bli 5-6 veckor blir det liv och bus i dom. De var pyttesmå och sen var det roligt att se hur den ena valpen dia. Och Flora som tar väl hand om sina valpar mår bra efter kejsarsnittet. Jag höll ingen famnen den här gången för jag vill att Flora ska känna sig trygg så hon inte tror att jag ska ta dom. Sen tycker jag att dom ska vara lite större innan jag tar upp dom. Men klappa det gjorde jag. 

Nu fick jag inte världens bästa bilder på valparna för det var dåligt ljus i rummet. Sen om jag önskade att dom skulle posera för mig var ju lite för mycket begärt när dom är så små.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *