Uncategorized

Veckan som gick i ett huj

När man har fullt upp så undrar man hur man ska få tiden att räcka till. Men hur mycket man tänker det så finns det ändå tid över. Jag har haft fullt upp med arbete och mina affärer. Har varit ett flertal gånger till Uppsala för möte med min business partner Anne Von Porat. Vi gör en hel del affärer ihop och jag tycker att vi kompar varandra väldigt bra. För vi är duktiga på olika saker och därför matchar vi varandra bra. Men hur som haver har jag fått lite andrum i vardagen och det är nånting som jag behöver för att kunna vara kreativ i mina affärer.

Chelsea däremot har på några dagar fått en sån otrolig jaktkänsla så det går inte att ha henne lös på gården just. Fast vi har elstängsel på de flesta ställen runt gården så smiter hon. Den har veckan har hon varit på jakt 3 gånger. Första gången var hon borta en hel timma. Och då gick jag upp i katastrofläge och blev jätte orolig. Skulle vi inte ha vägen utanför vår gård skulle jag vara lugnare för springer hon ut på vägen kan ju det värsta hända. Och dom flesta kör ganska snabbt på den.

Mitt i veckan var vi på en skön promenad på kvällen mitt i City. Och det var så fint med all belysning som Västerås stad fått upp.

Vill ni läsa lite om en andlig bloggare då kan jag rekommendera att ni kikar in hos Anna medium. Hos henne får man följa hur en andlig person har det.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *