Samarbeten

Vin som man gör själv och som smakar väldigt gott

Visst är det väl skönt att vi för varje dag så går vi mot ljusare tider. När våren kommer när man kan börja sitta ute på altanen en skön ljummen vårkväll…vilken känsla! Och ovanpå det med ett glas rött eller vitt som man själv har bryggt. Det är härliga dagar att se framemot.

Med 7 dagar vinsats som blir snabbt färdigt kan du göra ditt eget vin precis lagom till våren. Själv har jag gjort eget vin för några år sen. Och som blev väldigt gott. Men nu när det finns vinsats som man göra väldigt snabbt är det kanske dags igen. Och man får många liter som räcker länge. Sen kan man ju också ge bort en flaska till en god vän. För det blir nog en uppskattad present att ge bort vin som man gjort själv. Så det börjar bli dags att köpa hem 7 dagar vinsats för rött eller vitt vin så där lagom till våren.

Det är superenkelt att göra sitt eget vin. Bara att blanda alla ingredienser och sen lugnt och stilla lyssna på ljudet av hur det börjar bubbla. Och efter några dagar när det slutat bubbla bara att buteljera i flaskor. Och varför inte sätta egengjorda etiketter på flaskorna med texten t.ex Årets vin 2021.

Vin

Hos pgw.se 7 dagar vinsats blir gott vin

Hittar du allt som du behöver för att göra ditt eget goda röda eller vita med 7 dagar vinsats. 7 dagar vinsats är väldigt lätt för nybörjaren som aldrig gjort vin tidigare. Du får ett väldigt gott vin som du kan avnjuta ljumma vår och sommarkvällar tillsammans med en god maträtt i goda vänners lag. Eller bara ta ett glas när suget sätter in. Samtidigt som du gör ditt eget vinsats sparar du en massa pengar då en vinsats räcker till ungefär 20 liter. Och att köpa 20 liter vin på systemet vet ju alla att det blir väldigt dyrt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.