En helt vanlig dag

Att sadla om i Corona tider

Under den här tiden som pandemin har pågått har jag funderat på att sadla om från mitt yrke. Och det känns som det är bra läge att göra det nu. Så nästa vecka kommer jag gå en utbildning och sen blir det nog att köra på för fullt. Jag berättar mera när jag känner att allt har satt sig med mina planer. Jag kan säga så mycket att det verkligen inte liknar nåt från branschen jag har jobbat inom. Men jag känner att det kan medföra nånting bra positivt med att våga ta steget.

Idag var det något kyligare ute och solen glimtar bara lite. Men för Chelsea gör det inte så mycket för hon tycker om att vara ute i trädgården. Men hon har fått en pippig idé med att ligga och sova i min blomrabatt så även fast hon är en söt valp kan man bli tokig på henne.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *