En helt vanlig dag

Bloggfri födelsedag och råttor

Igår hade jag en bloggfri dag då jag hade så mycket att göra så blogga fick stå åt sidan. Sen kan det vara skönt med en bloggfri dag lite då och då. Idag är en ny dag också den med mycket jobb. Var till kunden som hade råttor och jag hade föreställt mig råttor stora som kaniner. Men dessa var som små söta marsvin så arbetet gick bra där. Idag fick jag hem duken som jag klicka hem på Hemtex och den var jättefin. Hemtex har börjat bli min favorit butik. Nu när jag klickat in mig hos dom några gånger så har jag alltid hittat nånting. Ljus går det åt jättemycket hos oss nu, tror dom sista har gått åt och jag har glömt att köpa nya kronljus. Därav dom korta ljusstumparnar i ljusstakarna. 

 • Imorgon fyller min make och svärdotter år. Så vi brukar alltid fira dom tillsammans ni vet två flugor i en smäll. Dom kommer över till oss imorgon på ett par timmar. Ser framemot sammankomsten men ikväll blir det att städa hela lilla torpet som jag inte har hunnit göra under veckan. Men skönt ändå med fredag och helgen framför oss. Här en som kommer att njuta ledigheten. Men ack vad helgerna brukar Swisha iväg.

Nu ska ni ha en skön fredagkväll så ses vi i dagarna.

3 Comments

 • Carina

  Grattis till båda
  Två av mina söner fyller år dagarna efter varandra i veckan som kommer. Vi brukar också slå ihop. Trist för dem kanske men men.
  Fin duk. Och Hemtex har mkt fint
  Ha en fin helg!

 • wiper

  Det gör du rätt i och jag själv tar en på måndag. Skall försöka ha en bloggfri dag/vecka. Det är så svårt att hinna med allt annat om man bara sitter vid datorn. Förstår inte hur ni som är i arbetslivet och yngre hinner med allt. När jag arbetade så var hade man inte lika mycket runt sig som nu.

  Jättefin duk du köpt. Jag gillar Hemtex också. Går ofta in där när jag är på Erikslund och även Ohlssons Tyger. Härligt att kunna fira två födelsedagar på en och samma gång. Min man fyller år samma dag som min pappa gjorde men han finns ju inte längre.

  Ha en skön helg
  kram från
  Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.