En helt vanlig dag

Min fina ranka-gröna fingrar

Årets första arbetsdag gick över förväntan. Bara två dagar till och så har vi helgen framför oss. Har nog blivit lite bortskämd med lediga dagar men ack så skönt.

Jag vill göra så mycket och förändra i mitt lilla torp. Helst skulle jag vilja köpa en fin liten soffa då jag känner att våran är så stor och klumpig. Skulle vara fint med en blommig soffa. Gillar ju det lite lantliga och shabby chic inredning. Och den inredningen passar jättebra i vårt torp. Får lägga det i min önskelista under 2019. Sen tror jag att jag har fått gröna fingrar, en aning iallafall. Våran ranka höll på och dog för några månader tillbaka men då klippte jag ner den och bytte plats till den. Och se nu vad den har börjat växa där den står i en av våra hallar. Så lite gröna fingrar får jag väl skryta med. Annars brukar jag ha svårt med blommor, bara orkidéer har klarat sig hos mig och våra pelargoner som står ute på sommaren. Imorgon har jag en lugn arbetsdag och det är skönt att mjukstarta efter all ledighet, på fredag ska jag till en ny kund som har råttor som husdjur bara dom inte är lösa ska det väl gå bra annars vänder jag i dörren. 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *