Uncategorized

Bondgård för barnen

För bestämt 6 år sen kom vårt första barnbarn och för fyra år sen kom andra. Vi känner oss väldigt rika som fått så underbara barn. Och det är jätteskoj och se hur dom utvecklas. Kanske vi får fler barnbarn i framtiden. Att få umgås med barnbarnen och fira deras högtider är alltid skoj. Visst saknar dom inte mycket i leksaker men man köper till dom leksaker som dom just nu tycker om att leka med.

Minstingen hon gillar just nu, att det är roligt med djur och framförallt djur som finns på en bondgård. Så då tänker vi att en bondgård skulle passa till hennes leksaksdjur. Hon har massor med djur allt ifrån kossor till grisar och allt där emellan. Tror de flesta barn skulle bli väldigt glada med en bondgård till sina leksaksdjur. Och kanske skulle nån av Kids Globe bondgårdar från Leksakscity passa då. Dom har flera att välja på och olika prisklasser. Och med min rabattkod kommer ni spara lite till som ni får längst ner i detta inlägg.

Leksakscity med leksaker och bondgård

Leksaker för olika åldrar och massor med olika leksaker så som leksakstraktorer, leksaksbilar, leksakskök, dockvagnar, dockhus, leksaker i trä, radiostyrda bilar, dockor, figurer, bilbanor, Barbie, My Little Pony och bondgårdar. Det är roliga och spännande leksaker till alla barnen.

Alla leksaker som kommer från dom är säkra och CE och EG godkända. Så man kan handla tryggt från dom. Snabba leveranser och nöjda kunder

Så du som letar efter en rolig och spännande bondgård ska absolut titta på deras Kids Globe bondgårdar och få 10% rabatt med koden lekc25-b rabattkoden gäller t.o.m 2022-12-31, kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Så skynda er in nu och titta på bondgårdar och andra leksaker hos Leksakscity för kanske du hittar nått till ditt barn.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *