Uncategorized

Trädgården med alla sysslor

Att ha en egen liten eller stor trädgårdstäppa är väldigt skönt att ha. En plats med gröna buskar, blommor och fruktträd. I din egen trädgård ska du kunna njuta och få ro och få återhämtning. Men en trädgård behöver också skötsel och vård. Du ska rensa ogräs, klippa gräsmattan och beskära fruktträd. Det kan vara mycket att göra till säsongen och hålla trädgården i bra skick under hela säsongen. Kanske det är väldigt mycket att göra så att du inte hinner med. Kanske din trädgård är stor och du vet med dig att det blir för mycket att göra. Men även om trädgården inte är så stor kan man behöva hjälp i trädgården. Och visst att kan vara skönt med att få den hjälpen i trädgården.

I våran egen trädgård som är på nästan 3000 kmv har vi fått hjälp med att krattning och rensa ogräs nu under våren. Det har varit skönt med att fått den hjälpen då varken tid eller ork har funnits. Ända till nu har vi skött våran trädgård själv men i år tog vi hjälp och det kändes väldigt skönt. Och när det finns RUT på arbetet blev det inte dyrt. Utan det är en billig peng du betalar för att få hjälp i trädgården med olika sysslor.

Trädgården

Anlita Veterankraft för sysslor i trädgården

Trädgården

Veterankraft har arbetskraft av kunniga veteranen med olika erfarenheter och alla har ett långt liv inom arbetslivet. Hos dom finns det många pensionärer med stort intresse för trädgård. Man kan säga att dom har gröna fingrar. Så trädgårdshjälp eller trädbeskärning är lätt att få. För det ända man behöver göra för att få hjälp från dom är att skicka in en intresseanmälan så är rullningen igång. Du väljer själv vad du behöver hjälp med och när det passar dig att få sysslorna gjorda.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *