En helt vanlig dag

Chelsea åt en sork och vi en köttgryta

Idag blev Chelsea supermätt ska ni veta. Jägaren i henne börjar visa sig mer och mer. Hon är nu 8 månader och redan fångat lite fångst som hamnat i hennes bett. Idag blev det en sork som hon mumsa på. Hon var så nöjd och glad efter det. Fast jag vill inte att hon ska äta fåglar och sork men det är väl naturligt för henne.

Själva åt vi en lättlagad köttgryta med kantareller och morötter. Grytan gjorde jag i min gjutjärnsgryta i ugnen. Det liksom sköter sig själv då och jag kunde hålla på med andra grejer. Så det var fler i familjen som kände sig mätta och belåtna.

Nu under helgen har jag klurat ut hur min nya mobil fungerar. Den har även Bixby funktioner som kommer göra att den blir lätthanterlig för mig. T.ex om jag ska ta ett foto behöver jag inte darra med två händer och kanske få ett bra foto. Nej utan jag bara säger till mobilen på engelska TA ETT FOTO. Likadant om jag ska ringa till nån behöver jag inte leta i kontaktlistan utan jag bara säger call xxx. Tänk vad tekniken går framåt. Kan även säga släck belysning i nåt av mina rum men då måste jag installera enheter i varje rum och det kanske man borde göra. Gillar teknik som underlättar vardagen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *